Meisjes Welpen (7 t/m 11 jaar)

Ga jij samen met ons elke week een nieuw avontuur aan? De meisjes welpen spelen samen in de Jungle samen met de themafiguren uit Mowgli’s en Shanti’s Junglebook. Samen koken of een mooi kunstwerk maken, maar natuurlijk vinden we het ook super leuk om knopen te leggen of een groot spel te doen in het bos. Elke zaterdagmiddag beleven we weer een nieuw avontuur met Baloe, Chill en Raksha, maar niet voordat we ons openingslied gezongen hebben – want dat hoort er natuurlijk allemaal bij!

We hebben elk jaar twee weekenden – dan blijven we een nachtje slapen op het clubgebouw. Aan het begin van de zomervakantie gaan we een week op zomerkamp in een bijzonder thema, zo hebben we afgelopen zomer een opleiding gedaan tot Griekse godinnen om het land te beschermen tegen de dreigende Xerxzes! De leiding zorgt er altijd voor dat we weer een nieuw avontuur beleven, en tijdens de kampen zorgt kookstaf er voor dat we niets aan eten of drinken te kort komen.

We hebben elke schoolweek een opkomst op zaterdagmiddag, van twee uur tot half vijf. Wil jij een keer met ons meedoen? Stuur dan een mailtje naar mwelpen@prinsesamaliagroep.nl, tot zaterdag!