Jongens welpen (7 t/m 11 jaar)

Welkom in de Jungle van de Jongens Welpen! Samen gaan we op ontdekkingstocht in de jungle van Mowgli en het Junglebook, en beleven we de wildste avonturen met Mang de vleermuis, Hathi de olifant en alle andere Jungle bewoners. Elke zaterdagmiddag verzamelen we om twee uur bij onze vlaggenmast en daar hijsen we de vlag en doen we de horderoep. Hierna barst het feest los, we moeten bijvoorbeeld geld verzamelen om een museum te redden, of doen we een groot spel tegen elkaar in het bos.

Net als de Bevers hebben we twee keer per jaar een weekendkamp in een bijzonder thema, waarin we samen met themafiguren weer een nieuw avontuur beleven. Aan het einde van het seizoen, net aan het begin van de vakantie, hebben we een groot zomerkamp van een week! Samen blijven we een week lang in een clubgebouw slapen en doen dingen die we tijdens het seizoen geleerd hebben – zo lopen we een hike van tot wel 10 kilometer, gaan we zelf koken en een groot kampvuur kan daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Onze opkomsten zijn elke schoolweek op zaterdag van twee uur tot ongeveer half vijf. Heb je zin om een keer met ons mee te doen? Dan kun je je aanmelden bij Koning Louie door een berichtje te sturen naar jwelpen@prinsesamaliagroep.nl .