PAG Staf-weekend

1x per jaar gaan wij met zoveel mogelijk leiding, bestuur, stichtingsbestuur en iedereen die verder 18+ is en mee wil….. op Staf-weekend. een weekend nadenken over hoe gaat het met ons Groeppie en welke kant gaan we eigenlijk op?! In dit weekend stond de Why? centraal. Waarom komen al deze vrijwilligers op zaterdagochtend hun bed uit om zoveel kinderen te vermaken, en dat iedere week weer! Waarom maak je, je druk om een onvergetelijk zomerkampthema te bedenken en wat drijft jou als staflid om deze groep steeds weer naar een hoger niveau te tillen!

Natuurlijk zitten wij met z’n alleen niet voor niets op scouting met zoveel doeners bij elkaar was dit een uitgelezen kans om eens lekker actief te teambuilden en samen spelletjes te spelen… Wij hebben ons weer goed vermaakt! een dikke duim voor het organisatieteam en al die vrijwilligers die ons Bevers, Welpen, Scouts, Explorers en Stamleden weer elke week een leuke dag bezorgen!

Wil jij eigenlijk ook wel vrijwilliger worden bij deze enthousiaste scoutinggroep, druk dan bovenaan de bladzijde op de knop wordt vrijwilliger!

Your comment