Mei vakantie en toch ook weer niet!!!

Na een fantastisch gezellig groepsweekend is het tijd voor wat vakantie zou je zeggen…. Ja en Nee! Naast onze gewone opkomsten zijn wij als groep ook actief voor het Oranjecomité en het 4/5 mei comité. Wij vinden het als groep belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren in het dorp Zeist.

  • 27 April kunt u ons tussen 06.00 en 15.00 vinden op de kindermarkt in Zeist hier ondersteunen wij het Oranjecomité bij de organisatie van de kindermarkt. Scouts en Explorers zijn allen welkom om te komen helpen geef je op bij je (Bege)leiding als je dit nog niet hebt gedaan! Ben je Welp en wil je ook graag meehelpen overleg dan even met je leiding!
  • 29 April = er geen opkomst ivm de meivakantie!
  • 4 Mei is er dodenherdenking in het Walkartpark in Zeist. Wij ondersteunen hierbij het 4/5 mei comité. De Scouts en Explorers verzamelen vanaf 18.30 bij het gemeentehuis zij zullen bloemen dragen en als erewacht bij de monumenten staan. Ben je Welp of Bever samen met je ouders ook naar de herdenking komen je mag in je uniform komen, je zult geen taak hebben tijdens de ceremonie.  
  • 6 Mei = geen opkomst ivm de meivakantie voor Bevers en Welpen
  • 6 Mei = wel opkomst voor Scouts en Explorers!

 

Your comment